Indoor Regiokampioenschappen 2018

Selectiewedstrijden ipv een kringkampioenschap!

De wijze van selectie voor het regiokampioenschap is voortgekomen uit het feit dat een selectie op 1 kringkampioenschap regelmatig voor problemen zorgde. Datum viel gelijk met andere wedstrijd /combinatie niet in vorm. We hebben getracht deze beperkingen te voorkomen. Een combinatie heeft nu de mogelijkheid binnen kring/regio selecties te rijden op voor hen geschikte data.

Afspraken selectiewedstrijden

Overzicht Selectiewedstrijden paarden

Overzicht Selectiewedstrijd pony's


Inschrijven Regiokampioenschappen 2018

Inschrijven voor de Regiokampioenschappen kan vanaf het moment dat het vraagprogramma wordt gepubliceerd, dit zal begin december 2017 worden gepubliceerd. We maken dit bekend via onze website en Facebook pagina. Ook dit jaar is het alleen mogelijk om via MIJNKNHS in te schrijven en wordt de sluitingsdatum strikt gehanteerd.

Voor het springen wordt een vrije inschrijving gehanteerd bij paarden en pony’s. 

Voor de paarden en pony dressuur zijn kwalificatiebepalingen van toepassing, zie hierboven. Indien je als combinatie hebt voldaan aan de bepalingen, dien je zelf in te schrijven (vanaf begin december). Je hoeft dus niet te wachten totdat de lijst van gekwalificeerden wordt gepubliceerd. De inschrijvingen worden na sluitingsdatum wel getoetst aan het overzicht van gekwalificeerden.


Kampioensreglement KNHS Indoor 2018
Onderstaand treft u het geldende kampioenschapsregelement aan voor dressuur t/m ZZL en springen t/m ZZ  voor de Indoor kampioenschappen 2017-2018 en verdeelsleutel 2018.

Kampioensreglement 

Verdeelsleutel Indoorkampioenschappen Ermelo 2018


Wanneer en waar worden de Indoorregiokampioenschappen 2018 gehouden:

Dressuur B t/m Z2 pony's - 3 en 4 februari 2018 - locatie Wieringermeerruiters te Middenmeer

Dressuur B t/m ZZL paarden - 9, 10 en 11 februari - locatie Noorderkoggeruiters te Benningbroek

Wijziging Benningbroek, dit zal alleen gehouden worden 10 februari Z1, Z2 en ZZL en 11 februari B t/m M2.

Springen B t/ M pony's  - 24 februari 2018 - locatie Manege Beukers te Oudkarspel

Springen B t/m M paarden - 25 februari 2018 - locatie Manege Beukers te Oudkarspel (let op: nieuw vraagpgrogramma  12/01 ivm wijziging Springen B en L)
Vraagprogramma Indoor dressuur en springen 2018

Springen Z en ZZ paarden en pony's - 17 februari 2018 - locatie Blastrac Hippisch Centrum te Utrecht
Vraagprogramma Randstadcup 2018

 


Definitieve Uitslagenlijsten selectiewedstrijden
Tijdens de selectiewedstrijd van 10 december 2017 bij RV Wennekers te Aalsmeer en RV Alcmaria Hippix te Oudkarspel, hebben de organiserende vereniging wegens de weersomstandigheden (sneeuwval) vele afmeldingen gehad. Op deze korte termijn was er geen gelegenheid om deze selectiewedstrijden in te halen. Het KNHS Regiobestuur heeft in het voordeel van de ruiter besloten en is tot de volgende oplossing gekomen: alle ruiters die op de definitieve startlijst stonden krijgen een score van 62%, ongeacht of zij zijn gestart. Alle gereden scores boven de 62% op deze selectiewedstrijddag blijven uiteraard staan. Wij zijn van mening dat wij op deze manier de meest sportieve oplossing hebben gevonden.

Uitslagen selectiewedstrijden pony's

Uitslagen selectiewedstrijden paarden