Eerste Editie Outdoor Randstadcup & Regiokampioenschappen Springen

Delft, 2 juli 2017 - Op 22 juli a.s. vindt bij Manege De Prinsenstad in Delft de eerste outdoor editie plaats van de gezamenlijke regiokampioenschappen springen in de klassen Z en ZZ van de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Voor de overall winnaar van deze kampioenschappen is er behalve het kampioenslint van de regio en een startbewijs voor de Hippiade ook de prestigieuze Randstadcup met bijbehorende geldprijzen van in totaal 1450,00 euro. Er zijn rubrieken voor pony's en paarden.

"Na twee zeer geslaagde indoor edities van de Randstadcup in 2016 en 2017 hebben we als gezamenlijke regio's besloten om ook de outdoor regiokampioenschappen gezamenlijk te organiseren en deze unieke formule ook in de zomer voort te zetten," zegt Irene de Wolf, voorzitter van de regio Utrecht.
"Wij hebben Manege de Prinsenstad bereid gevonden om deze wedstrijd op hun mooie locatie te laten plaatsvinden, zegt Jan de Vries, voorzitter van de regio Zuid-Holland. "Bij dit vijfsterren bedrijf weten ze als geen ander hoe ze een waardig kampioenschap moeten organiseren."
"Van deelnemers en publiek horen we dat deze formule echt iets toevoegt aan het regiokampioenschap en met John Maarse als parscoursbouwer kunnen we rekenen op een  spannende wedstrijd," aldus Olaf Rempe, voorzitter van de regio Noord-Holland.

Paard- en ponycombinaties op Z en/of ZZ niveau uit de betreffende regio's kunnen zich aanmelden via mijn knhs of leenzwart@home.nl (voor alle provincies).
Het programma vangt op 22 juli aan om 14.00 uur en zal de gehele middag duren. 

Geplaatst op: