Team JSP

Selectiedagen
JSP Selectiedagen 2 en 9 augustus 2020 (springen en dressuur)  zijn met succes afgerond en hebben geleid tot een mooi JSP team 2020-2021. Gefeliciteerd !
Klik hier voor een kort filmpje over de selectiedag 2 augustus 2020.

Voor deelname aan het JSP gelden de volgende selectiecriteria:
- Je bent lid van de KNHS (rijvereniging of via manege in de regio Noord-Holland)
- Je hebt minimaal 1 winstpunt in de klasse B behaald
- Je neemt deel met een vaste pony (minimaal cat B) of paard
- Talentvolle jeugd: 10 tot 18 jaar (pony) en 14 t/m 18 jaar (paarden)
- Je stelt je coachbaar op en bent gemotiveerd je te ontwikkelen in de wedstrijdsport

Ben je geselecteerd? Dan ontvang je een wit wedstrijd sjabrak met JSP logo, mede mogelijk gemaakt door Harry's Horse en Martha's HoeveHarry’s Horse® levert al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Jeugdstimuleringsplan (JSP)
KNHS Regio Noord-Holland  is actief in de jeugd opleiding in de paardensport. Via deelname aan het Jeugdstimuleringsplan  bieden we talent- en kennis ontwikkeling aan. Het JSP biedt jonge ruiters een trainingsprogramma in de vorm van extra lessen om op een hoger niveau te komen. We werken toe naar verbreding en versterking van jonge talenten in de disciplines dressuur en springen. Talenten van nu, zijn de toppers van straks. Nederland draait in de paardensport al jaren op internationaal topniveau mee en dat willen we in de toekomst natuurlijk zo houden! Gelukkig zijn er in Regio Noord-Holland niet alleen veel talenten, maar ook uitstekende instructeurs. Deelnemers maken aanvullend op hun reguliere lessen gebruik van het JSP aanbod.

Hoe werkt het JSP?
We bieden een trainingsprogramma voor pony- en paardenruiters in de vorm van 12 lessen (springen, dressuur), activiteiten & workshops en een wedstrijdgerichte clinic gedurende het schooljaar. Het definitieve programma maken we bij aanvang bekend en sluit aan op de deelnemers en hun behoefte.
Talentontwikkeling begint bij de juiste instructie. En professionele instructie begint met het juiste materiaal: het instructiesysteem van WHIS. Dit systeem stelt zowel instructeurs als de deelnemers van het JSP programma in staat het maximum uit de lessen te halen. De lessen zijn in kleine groepen van maximaal 3 deelnemers (dressuur) en 4 deelnemers (springen).
JSP heeft een eigen (besloten) facebook pagina waar alle deelnemers zich voorstellen, nieuwtjes worden gedeeld en andere belangrijke informatie is te vinden voor deelnemers en ouders.

JSP Team en les lokaties
Maak kennis met de instructeurs, ambassadeurs en de adviseurs van het JSP Team, klik hier voor een nadere kennismaking. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Noord-Holland. We zijn bezig met het inventariseren van belangstelling voor een dressuur locatie boven de lijn Alkmaar - Enkhuizen. Stuur een email als je daar belangstelling voor hebt.

Anouk Hansen  dressuur donderdagavond Middenbeemster Beemsterruiters
Judith van der Noordaa dressuur zaterdagmiddag  Venhuizen OWF Venhuizen
Judith van der Noordaa dressuur donderdagavond Wormerveer Zaanse Ruiters
Sabine Oord-Ansems  dressuur woensdagavond Nieuw-Vennep Meers Paarden Centrum
 Nick Ros    springen dinsdag avond Ouderkerk aan de Amstel Stal Amstelhoeve
Nick Ros  springen maandag avond Barsingerhorn Bucephaulus

 

Wat zijn de kosten?
Deelnemers betalen in het seizoen 2020/2021 slechts € 195 voor 12 lessen. Je betaalt het JSP vooraf. Dankzij zowel de inzet van vele vrijwilligers als de sponsoring van KNHS regio Noord-Holland is het JSP programma met top instructeurs in hele kleine groepen, de activiteiten en andere extra's mogelijk.

Informatie en aanmelden
Wil je meer informatie of je meteen aanmelden? Mail naar jsp@knhsnoordholland.nl

Het JSP wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren met passie voor paarden Harry's Horse, WHIS, Ruiter en mensport Martha's Hoeve Texel, Venhuis Communicatie producties en Van Veen Podologie