Eventing Regiokampioenschappen 2019

Foto Lisanne Kluinhaar met Falco (Regio kampioenschappen Eventing, augustus 2019)

De Noord-Hollandse Eventing Regiokampioenschappen 2019 zijn succesvol verlopen. Op de terreinen van Manege Beukers en Recreatieschap Geestmerambacht (Oudkarspel) was het 10 en 11 augustus een drukte van belang. Het kampioenschap is zowel voor de paarden als de pony´s voor de klassen B t/m Z gereden.

Voor het L kampioenschap paarden gaan de beste zes combinaties door naar het KNHS kampioenschap. De regels staan in het kampioensreglement/de bijzondere voorwaarden. Graag willen we de organisatie SGW Geestmerambacht Langedijk, werkgroep eventing, alle vrijwilligers en alle andere betrokkenen bedanken voor jullie inzet om dit kampioenschap te organiseren.

Bestuur Regio KNHS Noord-Holland

Regio kampioenen 2019 Pony/Paard Klasse
Eline van Tunen met Booby-Trap Paarden B
Fien Schraag met Mambo Nr. 5 Pony (A,B, C) B
Joanne Neidhofer met Belcampo's Charmeur Pony (D,E) B
Tessa Arisz met Frascati Paarden L
Bo de Groot met Marfree Pony (D, E) L
Pieter Bakker met Cetwiggy Paarden M
Maxime Karman met Take it Easy Pony (D, E) M
Mariska Witte met Cadanza Paarden Z
Frederike Tuin met  Let's dance Pony (D, E) Z

 In volgorde van de tabel staan de kampioenen op de foto.

    

    

    

KNHS Kampioenschappen Eventing 2019
Het KNHS Kampioenschap klasse L, M en Z voor de pony’s  is op 21 en 22 september 2019 verreden in Gorssel. Birgit Bing uit Noord-Holland mocht in de klasse M (CDE) op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. In de klasse M werden de categorieën CDE in handicap verreden. Brigit Bing (Barsingerhorn), Salinero, 38,4 str pnt

De paarden hebben 4 en 5 oktober 2019 in Hattem gestreden om de KNHS titels Eventing. Zowel in de klasse Z als in de klasse L teamwedstrijd zijn we op het podium gekomen. De felicitaties van het bestuur KNHS regio Noord-Holland voor: John Maarse, Tessa Arisz (2e klasse L), Tamara Wit, Falco de Nijs, Lisanne Kluinhaar en Lilianne Bakker met de behaalde derde plek. Complimenten!

In de klasse Z heeft Mariska Witte (Texel) met Cadanza een fantastisch resultaat neergezet. Ze is kampioen geworden!

Het KNHS kampioenschap CCI-3 short (voorheen twee sterren kampioenschap) wordt verreden tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld van 26 tot en met 29 september. Tijdens dit mooie evenement staan ook de KNHS titels voor 6- en 7- jarige paarden op het spel. Voor de eventingkampioenschappen gelden aanvullende bepalingen die zijn opgenomen in een kampioenschapsreglement.