Indoor Regiokampioenschappen 2020

Update per 19 februari 2020
De regiokampioenschappen indoor 2020 zijn bijna voorbij. Nog één weekend  in Barsingerhorn.
Pony’s springen B t/m M     22 februari 2020              Barsingerhorn Bucephalus
Paarden springen B t/m M  23 februari 2020              Barsingerhorn Bucephalus

Wij wensen de wedstrijdorganisatie veel succes toe met de voorbereidingen. Meer weten over KNHS regiokampioenschap indoor? Klik hier

Inschrijven Indoor Regiokampioenschap
Het vraagprogramma is 16 december 2019 gepubliceerd. Inschrijven via mijn KNHS is vanaf nu mogelijk. De sluitingsdatum wordt strikt gehanteerd.

Selectiewedstrijden paarden dressuur
De wijze van selectie voor het regiokampioenschap paarden dressuur verloopt via selectiewedstrijden. De reden is dat er meer flexibiliteit is in het moment van deelname én de combinatie minder afhankelijk is van de vorm op slechts één dag. Een combinatie heeft nu de mogelijkheid binnen kring/regio selecties te rijden op voor hen geschikte data. Klik op deze link voor de selectiebepalingen.

Let op! Hierbij de aangepaste  definitieve lijst geselecteerden voor dressuur paarden ten behoeve van deelname aan regiokampioenschap indoor.

In dit bestand zijn de afmeldingen die tot en met 20 januari 2020 zijn doorgegeven verwerkt. Er zijn 20 startplaatsen per klasse. De Z uitslagen van NKR van 5 januari 2020 zijn nu ook verwerkt in dit bestand. Bij de centrale verwerking KNHS te Ermelo was dit per abuis niet gebeurd. Met dank aan onze oplettende leden is deze fout gecorrigeerd!

Wij verzoeken alle geselecteerden en reserves om zich zo spoedig mogelijk in te schrijven. Indien je niet mee wilt doen, dan verzoeken wij je zo spoedig mogelijk af te melden per mail naar: wedstrijdnkr@quicknet.nl én secretaris@knhsnoordholland.nl 

Gefeliciteerd met jullie deelname, veel succes met het regiokampioenschap,

namens het bestuur KNHS regio Noord-Holland

Door het bestuur van de Regio Noord-Holland zijn aanpassingen in de selectieprocedure door te voeren. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken. Mocht dit het geval zijn, dan publiceren we de wijzigingen op de website van de regio en op de Facebookpagina. Meld je aan voor de nieuwsbrief KNHS regio Noord-Holland via deze website, dan ben je altijd op de hoogte.

En dan?
Indien je als combinatie hebt voldaan aan de bepalingen, dien je zelf in te schrijven. Je hoeft dus niet te wachten totdat de lijst van geselecteerden wordt gepubliceerd als je over 2 proeven een gemiddelde van 60% hebt gereden. De inschrijvingen worden na sluitingsdatum wél getoetst aan het overzicht van geselecteerden.

Vrije inschrijving
Voor de pony dressuur en het springen paarden/pony's wordt een vrije inschrijving gehanteerd. Voor de paarden zijn selectie bepalingen van toepassing, zie hierboven.

Kampioensreglement KNHS Indoor
Zodra de kampioenschapsregelementen voor dressuur en springen voor de regio kampioenschappen bekend zijn, maken we dit bekend via onze website en Facebook pagina. Het vraagprogramma is 16 december 2019 gepubliceerd.

Verdeelsleutel regiokampioenschap
Hoeveel afgevaardigden worden geselecteerd? Klik hier voor de lijst.

Een sportief kampioenschap gewenst,

Bestuur KNHS regio Noord-Holland