INDOOR REGIOKAMPIOENSCHAP 2021 [updated]

Geachte ruiter,

Hieronder publiceren wij de informatie met betrekking tot de Indoor Kampioenschappen van de regio Noord-Holland en bijbehorende selectieprocedure.

Op 12 januari geeft de rijksoverheid wederom een persconferentie rondom het Corona virus. Maatregelen hebben direct invloed op de kampioenschappen en de selectie procedure. Houd ons website goed in de gaten! Eventuele gevolgen voor de kampioenschappen en de selectie procedure worden hierop bekend gemaakt.

 

Inschrijven regiokampioenschap indoor
We publiceren het vraagprogramma te zijner tijd op de website en Mijn KNHS. Inschrijven via mijn KNHS is vanaf dat moment mogelijk. De sluitingsdatum wordt strikt gehanteerd.

Om deel te kunnen aan het indoor Regiokampioenschap moet een combinatie beschikken over een startpas via een sportaanbieder in Noord-Holland

Selectie paarden dressuur
De selectie voor het regiokampioenschap paarden dressuur verloopt via selectiewedstrijden.

Elke officiële KNHS indoorwedstrijd in de regio Noord-Holland in de periode 14 december 2020 t/m 14 februari 2021 telt mee voor de selectie

Selectiecriteria (beknopt)

  • Een combinatie moet op twee verschillende indoorwedstrijden, op twee verschillende locaties een winstpunt hebben behaald in de klasse waarin men mee wil doen tijdens het indoor regiokampioenschap.
    Voor de klasse B t/m M is dat een score van 180 punten of hoger
    Voor de klasse Z1 t/m ZZ-Licht is dat een score van 60% of hoger

Voor de volledige selectiecriteria zie: selectieprocedure indoor regio-NH 2021

We publiceren op de website de lijst geselecteerden voor dressuur paarden ten behoeve van deelname aan regiokampioenschap indoor. Wij verzoeken alle geselecteerden en reserves na publicatie van de lijst zich zo spoedig mogelijk in te schrijven via Mijn KNHS.
Je hoeft overigens niet te wachten op de lijst. Zodra je je 2e winstpunt hebt gereden, mag je je inschrijven. Wij zullen de inschrijvingen na de sluitingsdatum wel toetsen aan het overzicht van geselecteerden.

Indien je niet mee wilt doen, dan verzoeken wij de deelnemers zich zo spoedig mogelijk af te melden per mail naar de desbetreffende organisatie van de wedstrijd én wedstrijdsecr@knhsnoordholland.nl 

Door het bestuur van de Regio Noord-Holland zijn aanpassingen in de selectieprocedure door te voeren. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken. Mocht dit het geval zijn, dan publiceren we de wijzigingen op de website van de regio en op de Facebookpagina. Meld je aan voor de nieuwsbrief KNHS regio Noord-Holland via deze website, dan ben je altijd op de hoogte.

Vrije inschrijving
Voor de pony dressuur en het springen paarden/pony's wordt een vrije inschrijving gehanteerd. Je hoeft je dus niet eerst te selecteren.

Kampioensreglement KNHS Indoor
Zodra de kampioenschapsreglementen voor dressuur en springen voor de regio kampioenschappen bekend zijn, maken we dit bekend via onze website en Facebook pagina.

Verdeelsleutel regiokampioenschap
KNHS stelt jaarlijks een lijst vast van het aantal afgevaardigden per regio naar het Nederlands Kampioenschap. Deze lijst staat op deze pagina in aanloop naar het regiokampioenschap.

Een sportief kampioenschap gewenst, Bestuur KNHS regio Noord-Holland

 

Voorbereiding 2021
De voorbereidingen voor het kampioenschap 2021 zijn begonnen. Meer nieuws via website en social media.

De data en locaties zijn bekend. We feliciteren de verenigingen met de komst van het evenement. Veel succes met de voorbereidingen, bestuur KNHS regio NH

 

Regiokampioenschap INDOOR

 

Kampioenschap

datum

Klasse

Organisatie

Pony’s dressuur

6 februari 2021

B, L1 en L2

Wieringermeerruiters

7 februari 2021

M1 t/m Z2, kür

Paarden springen

13 februari 2021

B t/m ZZ

Bucephalus

Pony’s springen

14 februari 2021

B t/m ZZ

 

5 maart 2021

B en L1

 

Paarden dressuur

6 maart 2021

Z1, Z2, ZZ-Licht, kür

Noorderkoggenruiters

 

7 maart 2021

L2, M1, M2

 

 

Geplaatst op: