Nieuws

Tijdens Indoor Beukers is Brigit Bing alsnog gehuldigd voor haar kampioenstitel M eventing pony's.

Geplaatst op:

De tweede tussenstand van de dressuur paarden is bekend. De regiokampioenschap indoor dressuur paarden is 7,8 en 9 februari 2020 in Benningbroek Noorderkoggenruiters.

Geplaatst op:

Klik hier voor de verdeelsleutel Indoorkampioenschappen 2020 per regio.

Geplaatst op:

Het vraagprogramma voor het Indoor regiokampioenschap 2020 is bekend.

Geplaatst op:

De tussenstand van de dressuur paarden is bekend. De regiokampioenschap indoor dressuur paarden is 7,8 en 9 februari 2020 in Benningbroek Noorderkoggenruiters.

Geplaatst op:

KWPN Regio Noord-Holland organiseert weer een cursus paarden beoordelen.
In bijgaande flyer alle informatie.

Geplaatst op:

Ouders van talentvolle (jonge) ruiters willen het beste voor hun kind. De grootste uitdaging is het talent van je kind optimaal te laten ontwikkelen, zonder dat je te veel druk uitoefent. Hoe doe je dat?

Geplaatst op:

Tijdens de ALV was de stemming opperbest; de huldiging van Noord-Hollandse toppers, feestelijk afscheid van scheidend voorzitter Olaf Rempe en presentatie van ontwikkelingen en nieuwe ideeën van aanwezige leden voor 2020.

Geplaatst op:

Het bestuur KNHS regio Noord-Holland nodigt U van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering. Waar? nieuwe locatie! Fletcher Hotel, Kennemerstraatweg 425, 1851 PD  Heiloo, Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Geplaatst op:

Vind jij het belangrijk dat de wedstrijden in deze regio goed zijn gepland, updates vlot beschikbaar zijn, de kampioenschappen goed zijn voorbereid en de reglementen op orde? Dan is deze uitdagende functie echt wat voor jou!

Geplaatst op: