Nieuwsbrief SPECIAL JEUGD juni 2020

De nieuwsbrief special jeugd juni 2020 is uit.

Als KNHS regio Noord-Holland zetten wij in deze SPECIAL de jeugd centraal. Als regio zetten wij ons in voor de jeugd met een pakket aan activiteiten, voorlichting en promotie. Zo organiseren we jaarlijks in samenwerking met een sportaanbieder uit de regio het jeugdevenement KNHS regio Noord-Holland. Dit jaar werken we samen met HS Heiloo. In deze nieuwsbrief en op onze website lees je daar meer over.
Speciaal voor de (heel) jonge ruiters en amazones hebben we de bixie kalender opgesteld. Een actuele kalender staat op de website/tabblad jeugd.
Als regio bieden we een jeugdopleiding aan die start in september 2020. Lees meer over deze opleiding in deze nieuwsbrief. We organiseren regelmatig workshops, ook voor de ouders van de jeugdige sportbeoefenaars.
De KNHS heeft een landelijk talentenplan, waaraan je deel kunt nemen via een selectieprocedure. Klik hier voor alle informatie over KNHS Jeugd talentenplan.

Wil je in het vervolg de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Meld je aan via de website KNHS regio NH (één klik onderaan de Home page).

Het bestuur wenst HS Heiloo succes met de voorbereidingen voor het jeugdevenement en het TEAM JSP veel succes met het komende seizoen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur KNHS regio Noord-Holland 
Geplaatst op: