Regiokampioenschap eventing 2020

Regiokampioenschap Eventing 2020
Het Regiokampioenschap Eventing 2020 voor paarden en pony's wordt verreden tijdens het Clusius Event op 16 en 17 mei 2020 bij manege Beukers in Oudkarspel.

Selectiewedstrijd paarden klasse L
Voor de deelnemers in de klasse L Paarden is dit de selectiewedstrijd voor het KNHS Kampioenschap. De zes hoogst geplaatsten in de klasse L starten op het KNHS Kampioenschap 2020 bij SGW Geestmerambacht Langedijk. In 2019 is dit team tijdens het Nederlands Kampioenschap derde geworden.

KNHS Kampioenschappen Eventing pony’s
De KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony’s worden in 2020 gehouden op 16 en 17 mei 2020 in Tilburg.

KNHS Kampioenschappen Eventing paarden klassen L t/m Z
De organisatie van SGW Geestmerambacht Langedijk heeft in 2020 de eer om het KNHS Kampioenschap Eventing voor de paarden in klassen L t/m Z te organiseren op 8 en 9 augustus 2020 bij manege Beukers in Oudkarspel. Voor Ronald Beukers een uitdagende klus om al zijn kennis en vaardigheden als crossparcoursbouwer te gebruiken om een mooie en uitdagende cross te bouwen. De organisatie van dit kampioenschap heeft heel wat voeten in aarde en kan niet zonder de hulp van veel vrijwilligers. Het is fijn als je een van die dagen wilt helpen om dit kampioenschap tot een succes te maken. Stuur dan een mail naar manege Beukers.

Het kampioenschapreglement en de bijzondere voorwaarden voor de KNHS Kampioenschappen Eventing zijn nog niet bekend, zodra deze bij de KNHS bekend zijn zullen wij deze op de website plaatsten.

Wij wensen de organiserende manege, Clusius en SGW Langedijk heel veel succes met de voorbereidingen,

bestuur KNHS regio Noord-Holland

Geplaatst op: