Regiotrainingen eventing Noord-Holland

[update]

Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen zijn de eerste trainingen vol; de werkgroep werkt aan een uitbreiding van de dagen zodat iedereen kan starten.

 We vragen iedereen die nog geen bericht heeft gehad nog even om geduld. 

------

Helaas door corona zijn de regiotraining in 2020 niet doorgegaan. Dit jaar gaan we ervan uit dat het wel lukt. Om flexibel om te gaan met de regelmatig veranderende regels kan je opgeven per training of uiteraard voor alle 5 de trainingen.

 Dit jaar worden de groepen kleiner gemaakt. Dit heeft te maken met de corona regels maar ook om de kwaliteit van de lessen te verbeteren. Voor volwassenen zijn er privélessen van groepjes per twee ruiters, 45 minuten les. Voorlopig is dit nog verplicht vanwege de huidige corona regels. Voor de jeugd t/m 18 jaar worden de lessen per uur en per vier ruiters gegeven.  Uiteraard mag je onder de 18 je ook opgeven voor een privéles van twee.

 

Alle trainingen zijn dit jaar op zaterdag!

 

 20 februari: John Maarse gaat de eerste cross training geven op zijn eigen terrein

waar hij jaarlijkse een prachtige cross tuin bouwt. 

 

 6 maart: Nick Ros geeft de cross training in Oude kerk a/d amstel bij stal Amstelhoeve. Dit is Nick zijn thuisbasis, hij heeft de afgelopen jaren daar een prachtig terrein gerealiseerd waar voor elke niveau te trainen is.

 

  • 17 april Ronald Beukers of Henri Ruiter Uiteraard is deze crosstraining op

manege Beukers. Op dit terrein wordt ook de jaarlijkse North holland horse trials georganiseerd. Op de dit terrein ligt ook een mooie heuvel dus een mooi stapje moeilijker na de eerste twee trainingen.

 

  • 1 mei Henri Ruiter of Ronald Beukers Ook deze training is weer op manege Beukers.

 

  • 12 juni Chantal Mechelenbrink De laatste training is bij Chantal op haar eigen cross terrein in Ursem. Chantal heeft ervaring op het hoogste niveau en zelfs een WK gereden dus ervaring genoeg.

 

De privélessen zijn 34 euro per les. De groepsles is 29 euro per les.  

LET OP!! Er zijn maar beperkt aantal deelnemers mogelijk omdat de regio Noord-holland een bijdrage levert aan de trainingen, dus geef je snel op.  We zullen per training een betaallink sturen omdat we niet weten hoe het jaar zich ontwikkeld door corona.

 

Opgeven kan via het email adres: eventingnoordholland@gmail.com

 

De volgende informatie hebben we van je nodig:

Naam: 

Leeftijd:

Naam paard/pony:

Leeftijd paard/pony

Privéles of groepsles:

 Hoogste gezamenlijke klassering dressuur, springen en eventing:

 

Namens de werkgroep Eventing: veel plezier!

Geplaatst op: