[update met tussenstand] OUTDOOR REGIOMEETMOMENT(EN) NOORD-HOLLAND 2021

Vanwege de geldende Covid-19 maatregelen zal het Outdoor Regiokampioenschap Noord-Holland 2021 “het Outdoor Regiomeetmoment Noord-Holland 2021” worden. Op basis van dit meetmoment wordt een afvaardiging bepaald naar de Hippiade 2021.

Hieronder beschrijven we hoe de selecties tot stand komen voor deelname aan het Outdoor Regiomeetmoment Noord-Holland 2021.

Inschrijven Outdoor Regiomeetmoment Noord-Holland 2021

We publiceren het vraagprogramma te zijner tijd op de website en Mijn KNHS. Inschrijven via mijn KNHS is vanaf dat moment mogelijk. De sluitingsdatum wordt strikt gehanteerd.

Om deel te kunnen aan de Outdoor Regiomeetmomenten moet een combinatie beschikken over een startpas via een sportaanbieder in Noord-Holland

Selectie paarden dressuur
De selectie voor het Outdoor Regiomeetmoment paarden dressuur verloopt via selectiewedstrijden.

Elk officieel KNHS meetmoment in de regio Noord-Holland in de periode 22 mei t/m 20 juni 2021 telt mee voor de selectie.

Het betreft zowel indoor als outdoor meetmomenten.

Selectiecriteria (beknopt)

  • Een combinatie moet op twee verschillende outdoor meetmomenten, op twee verschillende locaties een winstpunt hebben behaald in de klasse waarin men mee wil doen tijdens het outdoor regiokampioenschap.
    Voor de klasse B t/m M is dat een score van 180 punten of hoger
    Voor de klasse Z1 t/m ZZ-Licht is dat een score van 60% of hoger

Voor de volledige selectiecriteria zie: selectieprocedure outdoor regio-NH 2021.pdf

Klik hier voor de tussenstand t/m 2//2021

We publiceren op de website de lijst geselecteerden voor dressuur paarden ten behoeve van deelname aan het Outdoor Regiomeetmoment. Wij verzoeken alle geselecteerden en reserves na publicatie van de lijst zich zo spoedig mogelijk in te schrijven via Mijn KNHS.
Je hoeft overigens niet te wachten op de lijst. Zodra je je 2e winstpunt hebt gereden, mag je je inschrijven. Wij zullen de inschrijvingen na de sluitingsdatum wel toetsen aan het overzicht van geselecteerden.

Indien je niet mee wilt doen, dan verzoeken wij de deelnemers zich zo spoedig mogelijk af te melden per mail naar de desbetreffende organisatie van de wedstrijd én wedstrijdsecr@knhsnoordholland.nl 

Door het bestuur van de Regio Noord-Holland zijn aanpassingen in de selectieprocedure door te voeren. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken. Mocht dit het geval zijn, dan publiceren we de wijzigingen op de website van de regio en op de Facebookpagina. Meld je aan voor de nieuwsbrief KNHS regio Noord-Holland via deze website, dan ben je altijd op de hoogte.

Vrije inschrijving
Voor de pony dressuur en het springen paarden/pony's wordt een vrije inschrijving gehanteerd. Je hoeft je dus niet eerst te selecteren.

Reglement KNHS Outdoor meetmoment
Zodra de reglementen voor dressuur en springen voor de Outdoor Regiomeetmomenten bekend zijn, maken we dit bekend via onze website en Facebook pagina.

Verdeelsleutel regiokampioenschap
KNHS stelt jaarlijks een lijst vast van het aantal afgevaardigden per regio naar de Hippiade. Deze lijst staat op deze pagina in aanloop naar de Outdoor Regiomeetmomenten.

Een sportief Regiomeetmoment gewenst, Bestuur KNHS regio Noord-Holland

 

Data Outdoor Regiomeetmomenten 2021

De data en locatie zijn bekend. We feliciteren Manege Beukers met de komst van het evenement.

Veel succes met de voorbereidingen.

Regiomeetmoment

datum

Klasse

Organisatie

Pony’s springen

1 juli 2021

B t/m ZZ

Manege Beukers
Oudkarspel

Paarden springen

2 juli 2021

B t/m ZZ

Pony’s dressuur

3 juli 2021

B t/m Z2

Paarden dressuur

4 juli 2021

B t/m ZZL

 

 

Het bestuur van de Regio Noord-Holland heeft het recht om aanpassingen in de procedure door te voeren. Deze worden gepubliceerd op de website van de regio en op de Facebookpagina.

 

 

Geplaatst op: