Jeugdevenement KNHS regio Noord-Holland 2019

We kijken terug op een geslaagd jeugdevenement KNHS regio Noord-Holland op zondag 14 juli 2019. Op de gastvrije locatie HS Heiloo hebben jeugdige FNRS/KNHS ruiters een mooie dag beleefd. Het begon met wat gespetter. Gelukkig klaarde het vrij snel op en werden er mooie proefjes gereden in dressuur, springen en mennen. Een team van vrijwilligers van onder andere HS Heiloo stond samen met de werkgroep Jeugd&Recreatie van KNHS regio Noord-Holland klaar om er een mooie dag van te maken.

De dag stond in het teken van leren, ervaren en plezier maken met pony en paard. Hierin zijn we, gezien alle positieve feedback, meer dan geslaagd. Volgend jaar zien we jullie graag weer, waarbij we ook de leerervaringen van 2019 meenemen. Het bestuur KNHS regio Noord-Holland feliciteert alle deelnemers met hun mooie resultaten.

We bedanken ook onze sponsors Horsepoint International, Epplejeck Horse&rider superstores, Welkoop Heemskerk. voor hun bijdragen aan de goodiebag waar de deelnemers heel blij mee waren.

Namens de werkgroep Jeugd&Recreatie en het Bestuur KNHS regio Noord-Holland

Geplaatst op: