Wij zoeken een wedstrijdsecretaris

Vind jij het belangrijk dat de wedstrijden in deze regio goed zijn gepland, updates vlot beschikbaar zijn, de kampioenschappen goed zijn voorbereid en de reglementen op orde? Dan is deze uitdagende functie echt wat voor jou!

Wat zijn de taken van de wedstrijdsecretaris?
* Wedstrijdsport
De wedstrijdsecretaris is het eerste aanspreekpunt voor alle zaken die de wedstrijdsport in de regio aangaan. Je maakt onderdeel uit van de werkgroep dressuur. Je werkt vanuit je functie nauw samen met het bestuur.
* Wedstrijdzaken
De wedstrijdsecretaris is de spin in het web van de wedstrijdsport in Noord-Holland. 
* Wedstrijdkalender
Je zorgt ervoor dat de wedstrijdkalender beschikbaar is en up-to-date. Je bent het eerste aanspreekpunt voor wijzigingen en/of vragen voor sportaanbieders.
* Kampioenschappen
Bij de voorbereidingen voor de regionale kampioenschappen denkt de wedstrijdsecretaris in de voorbereiding mee over de invulling van het kampioenschap.

Wat is het profiel van de wedstrijdsecretaris?
Een enthousiaste persoonlijkheid met passie voor paarden én tijd om deze klus te klaren.
Je bent heel accuraat en organisatorisch sterk. Je hebt verantwoordelijksgevoel, bent resultaatgericht en denkt in oplossingen.
De wedstrijdsecretaris overziet zaken goed en speelt snel in op ontwikkelingen.
Kortom: het team kan op jou rekenen!
Je hoeft de werkzaamheden niet eerder te hebben gedaan. Het team en bestuur helpen je bij het inwerken.

Wij bieden
• Leuke groep bestuurders en werkgroepleden die zich inzetten voor de belangen van de paardensportliefhebbers in Noord-Holland
• De vrijheid verbeteringen door te voeren
• Laptop van de regio
• Het is vrijwilligerswerk. Reiskosten en andere kosten die met de werkzaamheden samenhangen krijg je uiteraard vergoed.

Wil je meer weten over deze vacature? Klik hier voor een uitgebreide beschrijving. Neem dan contact op met Marianne Blakborn Telefoon: 06-22248796 Email: secretaris@knhsnoordholland.nl

Geplaatst op: